FAQ

Betaling

Du kan betale med forskellige kort, som f.eks. Mastercard, Dankort, VISA/Dankort, VISA og VISA/Elctron.

Der vil aldrig blive pålagt gebyr på din betaling fra Comic Clubs side.

Din betaling er krypteret, da alle betalinger med kort går igennem betalingsservicen DIBS, alle kort indtastninger er krypteret, dvs. Comic Club eller andre parter vil ikke kunne se dine kort oplysninger.

Fejl og mangler

Hvis du oplever en fejlleverance eller beskadiget vare, kan du kontakte os på e-mail: info@comicclub.dk eller på tlf. nr. +45 71 94 55 70. Vi vurderer hver sag, om du skal sende varen retur til os eller om vi bare sender en ny vare til dig. I de fleste tilfælde kan du vælge mellem at få rabat på varen eller få en ny vare tilsendt.

Du kan kontakte os på e-mail: info@comicclub.dk eller på tlf. nr. +45 71 94 55 70. Husk at oplyse hvilken vare du skulle have modtaget og hvilken vare du har fået. Vi vil så undersøge om varen er på vej, eller om vi skal sende en ny vare afsted og fortælle dig hvad vi finder frem til. Vi vil også sende en returlabel til dig, så du kan sende den forkerte vare retur til os.

Hvis der er tale om en fejlleverance eller beskadiget vare, vil vi altid betale returfragten, ved at sende en returlabel til dig, så du kan sende varen tilbage til os.

Fortrydelse

Hvis du fortryder dit køb, kan du kontakte os på e-mail: info@comicclub.dk eller på tlf. nr. +45 71 94 55 70. Du har altid 90 dages fortrydelsesret. Varen skal leveres tilbage i salgbar stand og evt. forsegling må ikke være brudt. Hvis årsag til din fortrydelse ikke er på baggrund af en fejlleverance eller beskadiget vare, skal du selv betale for fragten. Hvis der er tale om en fejlleverance eller beskadiget vare, betaler vi returfragten, ved at sende en returlabel til dig.

Du har altid 90 dages fortrydelse af dit køb, hvis du af den ene eller anden årsag ikke ønsker din vare alligevel, så kan du sende den retur til os.

Forsendelse

Vi afsender varen indenfor 2-3 hverdage og derefter sker leveringen med enten GLS eller DAO365, leveringstiden kan variere afhængig af travlhed, men forvent en levering på 2-5 hverdage efter afsendelsen.

Varerne bliver leveret af henholdsvis GLS eller DAO365, afhængig af hvilken leverandør, der bliver valgt at kunden.

Når du har bestilt en tegneserie, vil du få en bekræftelsesmail på bestillingen først og senere vil du modtage en mail, hvor vi bekræfter afsendelsen af din tegneserie. Hvis du har valgt PostNord, som leverandør, vil der i denne mail være et link til Track & Trace på PostNords hjemmeside, hvor du kan se hvor langt leveringen er.

Medlemskab

Dit medlemskab koster 50 kr. pr. måned uden ekstra gebyrer.

Du kan opsige dit medlemskab ved logge ind på din konto og så klikke på ”Ordrer” i kontrolpanelet, dernæst skal du klikke på “VIS” ud for den ordre, som er dit medlemskab. På næste side skal du under “Relaterede abonnementer” klikke på “VIS”. Derefter kan du på næste side klikke på “Opsig abonnement” og dermed er dit abonnement opsagt. Medlemskabet kan opsiges når som helst og der er ingen bindingsperiode.

Først og fremmest får du adgang til at købe tegneserier til indkøbspris, dvs. vi lægger ingen avance oven på tegneseriens pris, så du kan købe dem så billigt, som muligt. Derudover får du adgang til vores eksklusive Comic Club Facebook gruppe, som kun er for medlemmer. Du får mulighed for at påvirke Comic Clubs udvikling, ved at du kan fortælle om hvad du ønsker dig på webshoppen og hvad der måske mangler. Desuden får du også adgang til Comic Clubs eksklusive medlemsgoder, som podcasten Comic Club møder…

Andet

Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på email: info@comicclub.dk eller på Tlf. nr. +45 71 94 55 70.

Rettighederne til alle tegneseriebilleder på denne hjemmeside tilhører Marvel Comics og DC Comics.